Bartomeu: "Xavi serà l'entrenador del Barça algun dia"

El president del Barça no té cap dubte que el de Terrassa i el club blaugrana acabaran unint els seus camins

Malgrat que, de moment, Xavi Hernández ha decidit no ocupar la banqueta local del Camp Nou, no hi ha ningú que dubti que el de Terrassa ho farà en un futur no massa llunyà. Josep Maria Bartomeu, que no fa ni un dia que presentava Quique Setién, també ho té clar. I així ho va assegurar en una entrevista exclusiva al diari SPORT durant la Festa de l'Esport Català, celebrada aquest dimarts al vespre.

"Algun dia, Xavi serà l'entrenador del Barça. No en tinc cap dubte. És molt capaç i és una persona que entén perfectament el nostre futbol. Té unes ganes enormes de ser-ho i algun dia ho serà", va declarar el president culer al mitjà de comunicació citat, encara que també va recordar que "ara tenim un nou tècnic, en Quique Setién, que ha vingut amb moltes ganes i seguirà amb la filosofia del club". "Hi haurà variacions i farà els seus matisos, evidentment, però crec que la cosa anirà bé", ha ampliat.

 

Bartomeu també va donar més detalls sobre la clàusula 'electoral' que hi ha en el contracte del càntabre: "Ha firmat per dues temporades i mitja, encara que ja he explicat que hi ha eleccions l'estiu del 2021 i hem inclòs una clàusula segons la qual si el nou president vol canviar d'entrenador, ho podrà fer. Però ha signat per dues temporades i mitja".

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?