Bartomeu es reuneix amb Piqué per tancar la polèmica sobre el poder del vestidor

El vicepresident del Barça Jordi Cardoner ho confirma en una entrevista a ‘Cataluya Ràdio’, en la qual també assegura que “és fals” que manin els jugadors

El vicepresident del Barça, Jordi Cardoner, ha concedit una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dijous i ha aprofitat l’ocasió per tancar definitivament el debat sobre el poder del vestidor al Camp Nou. Encara que Leo Messi ja va exercir de capità després del triomf contra l’Inter i també ho va exterioritzar, el directiu blaugrana ha tornat a calmar els ànims per tranquil·litzar la massa social culer abans del pròxim diumenge, en què el club celebrarà una nova Assemblea de Socis Compromissaris i, a més, es jugarà tres punts vitals contra el Sevilla.

Cardoner ha reconegut que Josep Maria Bartomeu va encarregar-se de culminar el conflicte amb una reunió amb Gerard Piqué, l’encarregat d’encendre l’incendi amb unes polèmiques declaracions després del partit contra el Getafe. “Hi va haver una trobada entre el president i Piqué. El que van fer va ser regularitzar la situació. No hi ha cap guerra. La normalitat es reverteix i es visualitza en el camí de l’equip i en els resultats. L’important és que els jugadors estiguin còmodes i que l’afició els animi”, ha assegurat el vicepresident del Barça.

 

“Crec que no es van demanar res. De vegades és important parlar les coses. Van estar més de dues hores junts. Piqué, a més de ser un enorme jugador, és un dels pilars de l’equip. La responsabilitat nostra és tirar endavant la temporada. Això és el que ens preocupa”, ha afegit abans de deixar clar, per sentenciar el tema, que “l’última responsabilitat la tenim els directius”: “Hem d’assumir les nostres funcions. La nostra responsabilitat és la de dirigir el club. És evident que l’opinió dels jugadors ens influencia, sobretot si fa temps que van arribar. Però és fals que manin. Si en l’empresa hi ha una irregularitat, tothom diu la seva. Es diu que els jugadors prenen decisions i això és totalment fals. Nosaltres som els qui les prenem. És com el tema de les Assemblees, que es diuen que estan orquestrades i organitzades quan som l’únic club que ens exposem a la democràcia”.

A més, en la mateixa entrevista, Cardoner ha valorat la remuntada contra l’Inter, el rendiment d’Ernesto Valverde, l’intent del fitxatge de Neymar frustrat, el judici contra el brasiler, els primers mesos de Griezmann amb la samarreta blaugrana, la implantació del vot electrònic al Barça i la possibilitat de succeir Bartomeu a la presidència del club català. Pots escoltar l’entrevista en aquest enllaç.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?