Bartomeu descarta coincidir amb el president del PSG per acompanyar el Barça a Bilbao

El president blaugrana tenia l'oportunitat de reunir-se el pròxim divendres amb Nasser Al-Khelaïfi en la reunió de l’Associació Europea de Clubs (ECA) a Liverpool

Després de la trobada d’aquest dimarts entre una delegació del Barça encapçalada per Éric Abidal, Javier Bordas i André Cury i el PSG a París, semblava que la pròxima trobada entre dirigents d’ambdós clubs per negociar el fitxatge de Neymar es produiria aquest divendres 16 d’agost, en la reunió de l’Associació Europea de Clubs (ECA) a Liverpool, en la qual estava prevista l’assistència dels presidents Josep Maria Bartomeu i Nasser Al-Khelaïfi.

Segons ha informat RAC1, no obstant això, la trobada entre els dos màxims dirigents no es produirà finalment perquè Bartomeu ha decidit acompanyar el primer equip del Barça en el seu debut a la Lliga Santander contra l’Athletic Club (21.00 hores) i, per tant, no acudirà a la reunió de l’ECA. En el seu lloc hi viatjarà, segons ha afegit Mundo Deportivo, Wouter Lambrecht, advocat de l’entitat blaugrana i present sempre en l’ECA, de la qual va ser el màxim cap dels serveis jurídics fins al 2017.

 

Neymar, apartat de l’equip

D’altra banda, segons ha informat el mitjà de comunicació brasiler Esporte Interativo, Neymar ha estat apartat de la resta de la plantilla del PSG i s’entrenarà en solitari mentre no es resolgui el seu futur. Aquest dimarts, el club on ell desitja jugar, el Barça, va apropar postures amb el PSG, però ambdues entitats encara són lluny d’arribar a un acord. Sigui com sigui, cada vegada queda menys perquè la situació del brasiler se solucioni.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?