El Barça estaria molt a prop de fitxar una promesa del futbol brasiler

Segons han informat diversos mitjans brasilers, les negociacions entre el club blaugrana i el Palmeiras per Matheus Fernandes, migcampista defensiu de 21 anys, estan molt avançades

El Barça està molt a prop de fitxar una jove promesa del futbol brasiler: Matheus Fernandes. Segons han informat mitjans com ESPN GloboEsporte, el conjunt blaugrana ha arribat a un principi d'acord amb el Palmeiras pel migcampista defensiu. El jugador, de només 21 anys, podria aterrar al Camp Nou a canvi d'uns 11 milions d'euros que es dividiran en set de fixos i quatre de variables i es repartirien entre el seu encara actual club (75%) i el seu equip d'origen, el Botafogo, que es va guardar un 25% dels seus drets quan el va vendre l'estiu del 2018.

Sempre segons els mitjans de comunicació citats, la intenció del Barça és que Matheus Fernandes, especialista en la recuperació de pilotes i la creació de joc, s'incorpori a la plantilla blaugrana per donar descans a Sergio Busquets, encara que tampoc no està descartat que es foguegi al filial. En el primer escenari, el club culer no tindria cap mena de problema amb les places de jugadors extracomunitaris, ja que en té una de vacant al costat de les fitxes d'Arthur i Arturo Vidal, que tot i els rumors no sembla que acabi marxant aquest mercat d'hivern.

 
Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?