El Barça recorrerà la sentència perduda contra Benedito pel vot de censura

El club blaugrana considera que la resolució "no està ajustada a dret" i manifesta que "és fals que la junta directiva pretengués restringir els drets dels socis que van impulsar aquesta iniciativa"

El Barça ha anunciat, mitjançant el seu portaveu, Josep Vives, que no es quedarà de braços plegats després de llegir la sentència dictada pel Jutjat de Primera Instància Número 34 de Barcelona que ha donat la raó a Agustí Benedito en la demanda que l'expresidenciable del club blaugrana va interposar contra l'entitat per escurçar els terminis del vot de censura que va presentar l'estiu del 2017.

"Un cop analitzada la sentència, el Barça manifesta la seva disconformitat amb el contingut d'aquesta resolució i que, per tant, interposarà el corresponent recurs d'apel·lació perquè considera que aquesta resolució no està ajustada a dret. És absolutament fals que la junta directiva del Barça pretengués en el seu moment ni vulnerar ni restringir els drets d'aquells socis i sòcies que van impulsar aquesta iniciativa", ha afirmat Vives en un contingut que el club català ha difós mitjançant els seus canals de comunicació oficials.

 

 

"La tradició que tenia el club tant en les eleccions democràtiques com en els vots de censura era aplicar el criteri que els dissabtes sí que eren dies hàbils i els diumenges i festius no. Aquest era un criteri que s'havia aplicat durant molt temps (concretament) en els últims vint anys i que, a més, se sustentava en diversos informes jurídics, des del Síndic del Soci fins a la Secretaria General de l'Esport de Catalunya. Ens servirà com a base del recurs", ha remarcat el portaveu culer abans de recordar que en la passada Assemblea Ordinària de Socis Compromissaris es va afegir un punt en l'ordre del dia per aclarir que aquest era el criteri a seguir d'ara endavant.

Més informació
 
Comentaris