Griezmann, qüestió d’hores

Si tot va bé, el Barça pagarà la clàusula de rescissió del davanter francès aquest divendres i, quan LaLiga validi l’abonament, anunciarà el seu fitxatge

Encara no és oficial, però molt han de canviar les coses perquè Antoine Griezmann no acabi fitxant pel Barça. Amb pràcticament total seguretat, el davanter francès firmarà amb el conjunt blaugrana per les pròximes cinc temporades després que l’entitat culer aboni a la seu de LaLiga la clàusula de rescissió de 120 milions d’euros de l’atacant. L’entitat culer volia negociar per poder fraccionar el pagament, però la negativa de l’Atlètic de Madrid ho ha impossibilitat.

De fet, segons L’Équipe, el Barça ja ha pagat la clàusula de rescissió de l’estrella francesa, campiona del món ara fa un any a Rússia, però ho ha fet a través d’una transferència bancària i, per tant, fins aquest divendres no es farà efectiu l’abonament. Quan això passi, Griezmann quedarà lliure i podrà signar amb el club català sense més dilació. La informació dels diaris barcelonins és lleugerament diferent. El diari SPORT ha desmentit els rumors que han arribat des de França i ha assegurat que el pagament es realitzarà de demà, quelcom que ja havia publicat Mundo Deportivo unes hores abans. L’últim dels mitjans citats afegeix que l’oficialitat del fitxatge no es produirà fins que Laliga validi la transacció, que no serà duta a terme per cap representant del club blaugrana sinó per un advocat del davanter francès, qui presentarà tota la documentació.

 

Sigui com sigui, la realitat és que els camins d’Antoine Griezmann i el Barça són a punt d’unir-se. Només falta per saber quan acabarà tot plegat i, en conseqüència, podrà ser presentat. També són una incògnita el lloc on ho farà, ja que actualment el Camp Nou es troba immers en un procés de canvi de gespa, i el dorsal que lluirà durant els cinc anys (com a mínim) que formi part de la plantilla culer.

Més informació
 
Comentaris