El Barça i Neymar haurien arribat a un principi d’acord pel seu retorn

L'extrem brasiler hauria acceptat, segons el diari 'SPORT', les condicions que el club blaugrana li exigia per intentar dur a terme l'operació

Nou episodi del culebrot de Neymar. Aquest dimarts, el diari SPORT ha informat en exclusiva que el Barça ja ha arribat a un principi d’acord amb l’extrem brasiler perquè formi part de la plantilla blaugrana de cara a la temporada 2018/19. Sempre segons el mitjà de comunicació citat, el futbolista ha acceptat les condicions del nou contracte que tindrà si finalment es duu a terme el seu retorn al Camp Nou.

Mundo Deportivo ja va assegurar aquest dilluns que el brasiler s’hauria de rebaixar la fitxa per tornar a vestir la samarreta blaugrana i així serà: el Barça no li pot pagar els 36,8 milions d’euros que ara cobra del PSG i la oferta culer és lleugerament inferior, de 25 milions. El seu sou, doncs, es veurà reduït considerablement si vol tornar a jugar al costat de Leo Messi i Luis Suárez. En principi, l’atacant no tindria cap problema a acceptar aquesta condició.

 

A més, el primer diari també deixa clar que Neymar està disposat a retirar la demanda que va interposar contra el club català per les comissions de la seva prima de renovació, el litigi que es va derivar de la qual encara segueix obert. Tampoc tindrà problema, sembla, a forçar el PSG. Aquest episodi, no obstant això, es preveu més complicat: no es preveu que el conjunt parisenc, encara que està interessat a vendre l’extrem, posi facilitats al seu retorn.

Més informació
 
Comentaris