El Barça, molt interessat en una jove perla del futbol francès

La secretaria tècnica liderada per Abidal vol fitxar, segons 'Mundo Deportivo', Lenny Lacroix, central francès de només 16 anys

La inflació de preus en el mercat de fitxatges ha obligat tots els clubs, també el Barça, a reforçar les seves categories inferiors i dur a terme incorporacions de futur amb l'objectiu d'avançar-se a la resta de competidors i evitar el fet de pagar una quantitat exagerada de diners per afegir a la plantilla del primer equip joves perles un cop ja han explotat. En aquest sentit, segons ha informat RMC i ha confirmat Mundo Deportivo, la secretaria tècnica blaugrana està molt interessada en la contractació de Lenny Lacroix, central francès de només 16 anys que actualment pertany a l'FC Metz.

Sempre segons els mitjans de comunicació citats, el Barça ha espiat el jove defensa, internacional sub-17 amb França i en dinàmica amb el primer equip del Metz, i creu que és un jugador que té nivell suficient per al filial. Malgrat la seva edat, la intenció de l'equip tècnic que dirigeix Abidal no vol Lacroix per a les categories inferiors del Barça, sinó que pretén que faci el salt i reforci el conjunt entrenat per García Pimienta. Els culers hauran de combatre als despatxos amb l'altre gran club europeu interessat en els seus serveis, la Juventus de Torí.

 
Més informació
 
Comentaris