El Barça i el Girona, els equips amb més marge econòmic de Primera i Segona Divisió, respectivament

Els dos clubs catalans lideren la llista de les limitacions de despeses en plantilla dels clubs de les dues màximes categories del futbol espanyol

El Barça, amb 671,4 milions, és el club de la Lliga que més pot gastar en la seva plantilla en la temporada 2019-20, mentre que el Girona, amb 29,2, és el que compta amb el límit més elevat a LaLiga SmartBank, segons ha informat aquest dilluns LaLiga. El club blaugrana supera el Reial Madrid, que és el segon amb molt de marge amb un límit de cost de plantilla de 641 milions. L'Atlètic de Madrid, amb 348,5 milions, completa aquest podi econòmic. El Sevilla, amb 185,1 milions, i el València, amb 170,6, són quart i cinquè, respectivament.

A LaLiga SmartBank, el Girona, acabat de descendir, és el club que més pot reforçar-se per davant del Rayo Vallecano, amb 19 milions, i l’Almeria, amb 18,1. Aquest límit de cost de plantilla és l'import màxim que cada club o societat anònima esportiva pot gastar en aquesta temporada i inclou la despesa en jugadors, primer i segon entrenador i preparador físic del primer equip. També inclou la despesa en filials, pedrera i altres seccions. Cada club proposa a LaLiga el seu límit de cost de la plantilla, en compliment de les normes d'elaboració dels seus pressupostos, però és l'òrgan de validació de LaLiga el que ha d'aprovar-lo o no i, si escau, rectificar-lo fins a l'import que garanteixi l'estabilitat financera de l'entitat.

 
Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?