El Barça confirma que Neymar vol tornar

Jordi Cardoner assegura que el brasiler "ha manifestat que vol tornar, però el tema no s’ha posat damunt de la taula encara"

El Barça confirma que Neymar ha fet saber a la cúpula directiva blaugrana que vol tornar al Camp Nou, però nega que el seu fitxatge s’hagi plantejat als despatxos culers. Almenys de moment. En la roda de premsa posterior al balanç de la temporada de l’Àrea Social de l’entitat catalana, Jordi Cardoner ha reconegut que el brasiler “vol tornar i així ho ha manifestat, però el tema no s’ha posat damunt de la taula encara”. “És una operació que no hem abordat, no sabem si arribarà a bon port o no. És cert que Neymar vol tornar al Barça, però no que el Barça estigui interessat en ell. En el seu moment veurem com evolucionen les coses”, ha informat el vicepresident primer.

“De moment, nosaltres no ens hem plantejat el fitxatge de Neymar. Hi ha un conjunt d’inconvenients que tots coneixem. Per part dels mitjans s’ha accelerat una notícia que no sabem si es produirà. No hem contactat amb ell”, ha seguit explicant Cardoner, que ha donat el seu punt de vista i ha assegurat que “personalment, m’agradaria que se solucionessin moltes coses de la seva sortida que no van estar gens bé”: “Hauríem de revisar moltes coses abans de fer qualsevol cosa. El que envolta les circumstàncies com va marxar són coses que tindrem en compte si acabem valorant el fitxatge de Neymar”.

 

A Cardoner, també personalment, no li sorprèn "que un jugador que marxi vulgui tornar." Fent un raonament relativament objectiu, com aquí s’està a pocs llocs. Estem parlant del Barça, Barcelona i Catalunya. Tenim el millor jugador de la història, que és el Leo Messi, i un camp que ha superat vuit vegades els 90.000 espectadors aquesta temporada, estem a dalt de tot dels rànquings i som valorats i estimats arreu del món. Potser això es troba a faltar quan no es té. I això és el que li ha passat a Neymar. Ell, que és un gran jugador, va decidir marxar. I ara s'ha de posar en perspectiva tot plegat”, ha opinat el vicepresident culer, que ha insistit en el fet que "no he dit que l'haguem descartat, sinó que s'ha emès una voluntat per part d’ell i nosaltres no hem respost ni hi ha hagut cap actuació".

Els periodistes també han preguntat per Griezmann i De Ligt, però el directiu del club culer ha respost que "no parlaré de suposades particularitats de possibles intents de fitxatges", ja que "no podem decebre'ns per coses que no hem abordat, plantejat o treballat". "No és el moment de parlar d'arribades, ja que estem en un procés de sortides. Aquests dies s'establiran unes sortides amb les que l’entrenador no compta. Això es fa així cada any per periodització comptable. Ara toca gestionar les sortides, que a més ens permeten tenir una base econòmica per poder fitxar jugadors i presentar-los en el futur”, ha ampliat. Sí que ha parlat, encara que ha fet una reflexió al voltant del fet que "els futbolistes no són mercaderies i mereixen respecte", de la marxa de Cillessen: "És un excel·lent porter el rendiment del qual ens ha sorprès a tots. Arran de la sortida de Valdés semblava que teníem un repte molt difícil a la porteria i l’hem solucionat gràcies a ell, Ter Stegen i Bravo. Ens va manifestar la seva voluntat de sortir i el que hem fet és trobar-li una sortida agradable perquè ell pugui jugar tants partits com sigui possible”.

Més informació
 
Comentaris