Assistència Sanitària, nou patrocinador principal de les seccions del Barça

L’asseguradora substitueix Lassa però, a diferència de l’empresa de pneumàtics, no serà el cognom dels equips blaugrana de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins

El Barça anuncia que Assistència Sanitària es converteix en el patrocinador principal de les seccions del club per a les pròximes cinc temporades, és a dir, fins al 30 de juny del 2024. D’aquesta forma, l’entitat blaugrana informa que l’asseguradora, que ja és el seu proveïdor mèdic, tindrà un rol més rellevant en una relació àmpliament consolidada entre dues institucions vinculades des de fa 15 anys. Segons ha comunicat el mateix club, en les pròximes setmanes està previst celebrar un acte de presentació oficial de l’acord, en el qual es compartiran els detalls d’aquesta nova aliança.

D’aquesta forma, els equips d’esports professionals del Barça (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins) lluiran el logotip de l’asseguradora al frontal de les seves samarretes. Assistència Sanitària, però, no serà el cognom de les seccions esmentades com sí que va fer Lassa: la denominació oficial tornarà a ser únicament ‘Barça’. Encara que no han transcendit les xifres, segons va informar Catalunya Ràdio ara fa uns mesos, el club culer cobrarà uns 3 milions d’euros per cadascuna de les cinc temporades que durarà l’acord.

 

“La nostra associació amb Assistència Sanitària ens permetrà continuar creixent i consolidant el nostre posicionament poliesportiu. Ens fa especial il·lusió compartir aquest viatge amb una entitat de referència a casa nostra, reconeguda per la seva excel·lència”, ha declarat Josep Maria Bartomeu en la pàgina web del club. D’altra banda, segons Ignacio Orce, president d’Assistència Sanitària, “l'ampliació de l’acord amb el Barça per esdevenir partner principal de totes les seves seccions professionals ens omple d’orgull i reforça, encara més, els vincles de coincidència i valors entre les dues entitats”.

Cal destacar que, els últims anys, Assistència Sanitària ja ha estat el proveïdor mèdic oficial del Barça. L'assegurança disposa d'un servei d'atenció continuada de traumatologia al Camp Nou, on s'atenen les urgències de caràcter lleu que requereixen atenció immediata com esquinços o torçades, petites fractures, petites ferides o contusions.

Més informació
 
Comentaris