L'auditoria del BarçaGate descarta que la directiva pagués per difamar però admet irregularitats

El club blaugrana oferirà una roda de premsa aquest dilluns per exposar els resultats de la investigació de PricewaterhouseCoopers

L’auditoria de PricewaterhouseCoopers sobre el BarçaGate ha descartat que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu pagués per difamar jugadors, oposició, figures relacionades amb l’entorn blaugrana i líders polítics, segons ha informat Catalunya Ràdio. Sempre tenint en compte la informació del mitjà de comunicació citat, els resultats de la investigació han arribat a les oficines del Camp Nou aquest dilluns.

La recerca també conclou que el preu dels serveis d’I3 Ventures contractats va ser de mercat, és a dir, no es va pagar més del compte pel monitoratge de les xarxes socials. El que sí que denuncia l’auditoria, que ha finalitzat molt més tard del previst inicialment, és que hi va haver irregularitats en el fraccionament dels contractes amb les diverses empreses per evitar passar per junta directiva. El document final té unes 200 pàgines i assegura amb fermesa que Bartomeu i el seu equip no van ordenar la creació de perfils falsos per legitimar el seu mandat.

 

Aquest mateix dilluns hi haurà reunió de la junta directiva del Barça per analitzar el cas. Després de la trobada, al voltant de les 19.00 hores, el portaveu del club, Josep Vives, i el responsable de Serveis Jurídics, Roman Gómez Ponti, compareixeran davant els mitjans de comunicació a l’Auditori 1899 per donar detalls i exposar les decisions que ha pres Josep Maria Bartomeu com a resposta a l’auditoria de PricewaterhouseCoopers, que evidencia irregularitats.

Més informació
 
Comentaris