La justícia obliga Piqué a pagar 2,1 milions d’euros a Hisenda

L’Audiència Nacional tomba el recurs contenciós-administratiu al central català i considera que va cedir els seus drets d’imatge a la seva empresa per tributar menys

Gerard Piqué perd la batalla i és obligat a abonar 2,1 milions d’euros a Hisenda entre diferents multes (678.012,59 euros) i impostos endarrerits corresponents als exercicis del 2008, el 2009 i el 2010 (1.457.855,62 euros). L’Audiència Nacional tomba el recurs contenciós-administratiu que el central blaugrana va presentar el passat 13 de maig contra la resolució del Tribunal Econòmic Administratiu Central (TEAC), que el condemnava a pagar la quantitat esmentada.

Malgrat que Piqué encara pot recórrer a aquesta decisió de l’Audiència Nacional i presentar un recurs de cassació per elevar el cas, la inspecció del qual va començar l’any 2013, al Tribunal Suprem, tant el TEAC com l’Audiència Nacional consideren que el futbolista català va cedir els seus drets d’imatge a la seva empresa Kerad Project per tributar menys en pagar l’impost de societats (30%) en comptes de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (45%).

 

La justícia espanyola, doncs, considera que el defensa del Barça va simular la cessió dels seus drets d’imatge a la seva empresa per pagar menys a Hisenda i l’obliga a pagar els diners que es va estalviar més la multa corresponent. Des del primer moment, Piqué ha tingut clar que no va fer res malament i el més probable tenint en compte els precedents és que lluiti fins al final per intentar fer valer la seva opinió.

Més informació
 
Comentaris (1)
... Fa 3 mesos
Que paguen totes aquestes concubines del capitalisme.