L'Atlètic no accepta la rescissió de Griezmann: "Els 120 milions d'euros són insuficients"

El club matalasser considera que "és obvi que l'acord entre el Barça i el jugador es va tancar abans que la clàusula de rescissió es reduís de 200 a 120 milions d'euros" el passat 1 de juliol

No, el serial encara no ha acabat. Ni de bon tros. El Barça ha fitxat el millor jugador i màxim golejador i assitent de l'Atlètic de Madrid i el club matalasser no es pensa quedar de braços plegats. L'entitat madrilenya ha anunciat, pocs minuts després que el conjunt blaugrana anunciés el pagament de la clàusula de rescissió de 120 milions d'euros d'Antoine Griezmann a la seu de LaLiga i, en conseqüència, el fitxatge del davanter francès, que la quantitat dipositada els culers és insuficient perquè "és obvi que el compromís del jugador amb el Futbol Club Barcelona es va tancar abans que la citada clàusula es reduís de 200 a 120 milions d'euros" el passat 1 de juliol.

L'Atlètic considera que també juga a favor seu el fet que Griezmann anunciés que marxava del Wanda Metropolitano el 14 de maig. L'entitat madrilenya creu que "l'extinció del contracte es va produir abans de la finalització de la passada temporada per fets, actes i manifestacions realitzades pel jugador" i per això "ha iniciat ja els procediments que ha considerat oportuns per a la defensa dels seus drets i interessos legítims". De moment, el Barça no ha respost res al dur comunicat matalasser, però la realitat (a hores d'ara) és que el davanter francès és nou jugador seu i ho serà, com a mínim, fins al 30 de juny del 2024.

 

El comunicat de l'Atlètic de Madrid

"Antoine Griezmann, representat pel seu advocat, ha comparegut a la seu de la Lliga de Futbol Professional per rescindir unilateralment el contracte que vincula el jugador amb l'Atlètic de Madrid, havent dipositat el Futbol Club Barcelona pel futbolista la quantitat de 120 milions d'euros.

L'Atlètic de Madrid considera que la quantitat dipositada és insuficient per fer front a la seva clàusula de rescissió, ja que és obvi que el compromís del jugador amb el Futbol Club Barcelona es va tancar abans que la citada clàusula es reduís de 200 a 120 milions d'euros. També va ser anterior a la data en la qual es va produir la modificació de la clàusula la comunicació que el jugador va realitzar el 14 de maig, quan va anunciar la seva desvinculació del club.

 

L'Atlètic de Madrid creu que l'extinció del contracte es va produir abans de la finalització de la passada temporada per fets, actes i manifestacions realitzades pel jugador i per això ha iniciat ja els procediments que ha considerat oportuns per a la defensa dels seus drets i interessos legítims".

Tenen documents que demostren que l'acord es va produir al març

Un parell d'hores després que l'Atlètic de Madrid publiqués el comunicat, el programa de Catalunya Ràdio Tot Costa ha assegurat que el club matalasser té documents que acrediten que el 9 de març es va firmar un contracte entre el Barça i el Griezmann". El mitjà de comunicació citat ha informat que l'entitat presidida per Enrique Cerezo, a qui no li va agradar gens l'actitud d'Òscar Grau en la reunió de la setmana passada, anirà fins al final. "La intenció de l'Atlètic és denunciar el cas a la justícia esportiva però també fer-ho a l'ordinària. El full de ruta és el d'arribar fins on calgui. No és cap rabieta", ha ampliat la Cadena SER.

Cerezo, insistent en la reclamació

Enrique Cerezo, president de l’Atlètic de Madrid, ha assegurat aquest divendres en una entrevista a RAC1 que “si el club ha fet aquest comunicat és perquè té proves”. Ha explicat, també, que encara han d’acabar de valorar com gestionaran aquesta petició: “Ho haurem d’estudiar i, si realment tenim les proves, reclamarem la quantitat que considerem necessària”. Sobre Griezmann, el president matalasser ha dit que està “decebut per l’actitud del jugador, perquè ha volgut marxar i no ens ho ha dit fins el darrer minut”. Tot i així ha assegurat que “és un jugador magnífic” i creu que “el Barça ha fet un gran fitxatge”. 

 

 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?