Arturo Vidal torna a queixar-se de la falta de protagonisme

"Si al desembre o quan acabi la temporada sento que no soc important aquí, hauré de buscar una solució i ampliar horitzons per ser important en un altre lloc", ha dit el xilè a 'TV3'

Ja comença a ser habitual: cada vegada que encadena un conjunt de partits sense ser titular, Arturo Vidal aprofita alguna entrevista per deixar clar que si no té més protagonisme, marxarà del Barça. En aquesta ocasió, el xilè ha parlat en exclusiva a TV3 i no ha tingut cap mena de problema a deixar la porta oberta a abandonar el Camp Nou els pròxims mercats d'hivern o estiu.

"M'agradaria estar aquí sempre. Però haig de ser objectiu i viure el dia a dia. Si al desembre o quan acabi la temporada sento que no soc important aquí, hauré de buscar una solució i ampliar horitzons per ser important en un altre lloc", ha declarat Arturo Vidal a la televisió pública catalana. "D'ofertes sempre n'hi ha, però jo estic centrat a ajudar el Barça fins que s'obrin els mercats. Llavors ja veuré com em sento i prendré una decisió", ha afegit.

 

El migcampista xilè ha reconegut que "no he tingut l'oportunitat de jugar-ho tot" i que això el fa estar "trist", però tot i això "he intentat donar el màxim" i "ja he fet més gols que la temporada passada". "M'agrada ser important i disputar els compromisos rellevants. Ja hi va haver un moment en el qual vaig dir que estava trist perquè no jugava en els partits importants. Vaig capgirar la situació amb constància i treball", ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris