Aprovat el projecte de reparcel·lació de l'entorn del Camp Nou inclòs en l'Espai Barça

La previsió del Barça és és que "les primeres obres d'urbanització puguin iniciar-se durant el primer semestre del 2020"

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat definitivament el projecte de reparcel·lació de l’àmbit de l’Espai Barça, que dona continuïtat a la Modificació de Pla General Metropolità (MPGM) aprovat en el passat mandat municipal. Aquesta aprovació, juntament amb la llum verda definitiva per part de l’Ajuntament al projecte d’urbanització a finals de desembre del 2019, tenen l’objectiu d’obrir el recinte al veïnat i són requisits necessaris per poder obtenir la llicència de construcció del futur Camp Nou, el principal pal de paller de l'Espai Barça.

"D’aquesta manera, el projecte de reparcel·lació comporta les modificacions a les parcel·les necessàries per executar l’Espai Barça, que ara s’han d’inscriure en el Registre de la Propietat. El club, actualment amb un 90% de propietat del sòl, va arribar a un acord amb els afectats de tot l’àmbit per tal de tramitar el document amb l’Ajuntament de Barcelona", ha recordat l'entitat blaugrana mitjançant un comunicat. "El recinte s’integrarà al barri de la Maternitat i de Sant Ramon i serà permeable, amb nous espais privats oberts a l’ús públic, sense tancaments, que mantindran una continuïtat amb la resta d’espais públics, vials i espais verds que l’envolten i que fan front al Camp Nou i l’actual Palau Blaugrana i els terrenys on s’ubicava el Miniestadi", ha afegit.

 

Així, tot el sòl lliure d’edificació de propietat privada davant del carrer d’Arístides Maillol, entre la travessera de les Corts i el carrer de Cardenal Reig, serà d’ús públic i s’urbanitzarà adequadament perquè esdevingui un nou espai obert a la ciutadania i amb una activitat urbana sostinguda més enllà dels esdeveniments esportius. El Barça ha afegit que la previsió és que "les primeres obres d'urbanització puguin iniciar-se durant el primer semestre del 2020" i que "paral·lelament, el club està preparant la documentació per poder fer la inscripció al registre de la propietat el primer trimestre del 2020 i, posteriorment, obtenir la llicència d'obres" per "iniciar-les abans de l'estiu".

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?