Ansu Fati hauria triat jugar amb Espanya

Segons informa ‘Sport’, el jugador del Barça s’hauria decidit per la selecció del seu país d’acollida per davant de Portugal i el lloc de naixement, Guinea Bissau

Les dues grans actuacions d’Ansu Fati amb el Barça, que van culminar amb el seu gol històric contra l’Osasuna, han situat el noi de 16 anys en el centre de tots els focus. Aquest fet ha produït que les seleccions nacionals s’hagin mogut per tractar de lligar una de les perles del futbol mundial. El jugador del Juvenil A de Víctor Valdés, segons informa el diari Sport, ja s’hauria decidit per Espanya. El futbolista també tenia ofertes del seu país d’origen, Guinea Bissau, i de Portugal, que podia nacionalitzar-lo fàcilment en haver nascut en una excolònia portuguesa.

Ansu Fati viu des dels sis anys a l’Estat i, a part de per motius esportius, tindria la preferència personal de jugar amb La Roja. Sempre segons la mateixa informació, el futbolista ja hauria informat al Barça quina és la seva decisió pel que fa a les competicions de seleccions. El jove extrem veu en l’horitzó el Mundial sub-17, que es disputa al Brasil entre el 26 d’octubre i el 17 de novembre d’aquest any.

 

Però abans de poder jugar, necessita obtenir la nacionalitat. Tot estaria pendent que les autoritats validessin la petició del pare de Fati, que hauria acreditat ja els anys necessaris de residència per a obtenir-la. Cal recordar, però, que encara que Ansu jugués partits amb les categories inferiors de la selecció, podria canviar la seva decisió. Fins que no disputi un partit oficial amb l’equip absolut, serà a temps de vestir els colors d’un altre equip nacional.

Més informació
 
Comentaris