L'Andorra de Piqué sol·licita la plaça del Reus a la Segona Divisió B

L’equip del Principat és el màxim aspirant a ocupar la plaça que ha deixat vacant el club tarragoní després de pagar els 452.022 euros que demana la Federació Espanyola

Gerard Piqué i la seva empresa Kosmos Holding no en tenen prou amb haver ascendit el Futbol Club Andorra esportivament a la Tercera Divisió espanyola i estan treballant als despatxos per seguir catapultant cap a l’èxit el seu club. Segons ha informat Mundo Deportivo.i han confirmat altres mitjans de comunicació, l’equip del Principat és el màxim aspirant a ocupar la plaça de la Segona Divisió B que ha deixat vacant el Reus Deportiu.

La negativa de l’Hospitalet d’abonar els 452.022 euros que demana la Federació Espanyola per la plaça complicarà que sigui un equip català l’encarregat d’absorbir-la. En aquest escenari, el Jaén, l’Alcobendas, el Linares, el Zamora –que considera que és qui més se la mereix en haver finalitzat, la passada temporada, campió del grup VIII de la Tercera Divisió amb 90 punts–, l’Inter City i el mateix Andorra, que sí que hi estan disposats, es postulen com als principals candidats a aconseguir l’ascens administratiu.

 

Sempre segons el mateix mitjà, el fet que l’FC Andorra pugui ser considerat com un equip català li dona cert avantatge en la cursa cap a jugar a la Segona Divisió B la pròxima temporada. El club presidit per Gerard Piqué i entrenat pels exblaugrana Gabri Garcia i Albert Jorquera sabrà la decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol el pròxim dilluns, quan l’ens federatiu anunciarà la seva decisió.

Més informació
 
Comentaris