Acord total Barça-Ajax: només falta convèncer De Ligt

El central holandès reconeix, en una entrevista a 'Mundo Deportivo', que "encara no sé el que diu el meu cor" i que "és important que tingui protagonisme allà on vagi"

Semblava que De Ligt anunciaria el seu futur després de la final de la UEFA Nations League per encarar les seves vacances amb tranquil·litat. Era el més normal i el que s'esperaven els afeccionats del món del futbol, que els darrers mesos han viscut amb entusiasme el serial però ja tenen ganes que aquest s'acabi. Bona part de la majoria de grans clubs d'Europa estan interessats en els seus serveis, no obstant això, i davant l'allau d'ofertes el central holandès ha exterioritzat que necessita més temps per prendre una decisió que serà clau en la seva carrera esportiva.

No és cap secret que el Barça és un dels clubs que té més intencions de fitxar-lo. Tant és així que, de fet, el periodista de Catalunya Ràdio Oriol Domènech ja ha assegurat que el conjunt blaugrana ja ha arribat a un acord amb l'Ajax, el seu club de procedència. Sempre segons el comunicador català, el pacte entre blaugrana i holandesos és absolut: si De Ligt decideix aterrar al Camp Nou, els culers pagaran un total de 75 milions d'euros pel seu traspàs (els mateixos, de fet, que els que ja va abonar pel seu company d'equip i fidel amic De Jong). En cas que el fitxatge es produeixi, el més normal és que aquest s'anunciï durant el mes de juliol per qüestions de comptes pressupostaris.

 

"No és una qüestió de diners ni competència"

Per la seva banda, el jove futbolista ha concedit una entrevista exclusiva a Mundo Deportivo, en la qual ha assegurat que els seus dubtes no tenen res a veure amb la competència ni amb els diners. "Evidentment que el Barça té grans defenses. És lògic i normal que en un gran club hi hagi competència, però a mi això no és quelcom que m'espanti", ha assegurat. "No, els diners no seran un problema", ha limitat a dir sobre el segon aspecte.

"No sé quan ho decidiré, em prendré el meu temps. Ara no és el moment de dir res, ja que encara no sé què diu el meu cor. Durant les meves vacances podré pensar-hi molt i decidir amb calma. El més important és saber que en l'equip on vagi pugui tenir protagonisme i jugar molts partits. Per descomptat que estaria molt bé jugar amb De Jong al Barça, però haig de fixar-me en el que serà millor per a mi", ha sentenciat De Ligt al mitjà de comunicació especialitzat en informació blaugrana.

Més informació
 
Comentaris (1)
Estan sonats Fa 7 mesos
Però si el barça no té pasta, hi ha dit el cardener, que s'han de mal vendre jugadors per salvar la junta directiva made in grupo, que són un desastre