Abidal reconeix que el Barça negocia amb Messi

El director Esportiu ha explicat que el club blaugrana està en contacte amb l’entorn de l’argentí per aconseguir la seva renovació

El director esportiu del Barça. Éric Abidal, ha reconegut en una entrevista al diari Sport, que el Barça està treballant per renovar Leo Messi i ampliar un contracte que acaba el juny de la temporada vinent. El directiu francès s’ha mostrat convençut que als seus 32 anys el jugador argentí seguirà “molt més” al club. “Per nosaltres és un jugador molt important. Té l’opció de sortir en el seu contracte, però sé que el president està parlant amb els seus representants per tancar el cas d’una vegada”, ha confessat Abidal.

Leo Messi té l’opció de sortir lliure el 30 de juny per anar a jugar a una Lliga menor, però Bartomeu té la intenció de renovar la vinculació de l’argentí amb el Barça més enllà de l’any 2021. “Tant de bo es quedi molts anys. És decisió seva, però crec que serà així”, ha explicat el director esportiu del club blaugrana. A més Bartomeu acaba el seu mandat el 2021 i no sembla disposat a fer coincidir el seu final d’etapa al capdavant del club amb una possible sortida de Messi. El ‘10’ té corda per estona i des de la directiva tenen clar que volen que Messi segueixi de blaugrana.

 
Més informació
 
Comentaris