Abidal: “Hi ha clubs que per dos resultats dolents ja canvien l’entrenador”

El director esportiu del Barça ratifica Valverde a la banqueta blaugrana tot i la situació delicada de l’equip en les darreres setmanes

L’aposta d’Abidal per Valverde és ferma. El director esportiu del Barça ha ratificat l’entrenador extremeny després de les critiques arran del joc i els mals resultats de l’equip en les darreres setmanes. En una entrevista al diari Sport, Abidal ha deixat clar que la directiva confia en el tècnic i que “pot fer jugar millor l’equip i superar etapes que no hem pogut passar en les últimes temporades”. El director esportiu francès ha defensat la seva gestió amb Valverde i ha destacat la feina que ha fet l’entrenador durant les dues temporades anteriors. “Hi ha clubs que amb dos resultats dolents ja canvien l’entrenador, però jo crec que hem de fixar-nos en el global”, ha explicat l’exfutbolista del Barça. El dirigent creu que les eliminacions a Roma i a Liverpool van afectar molt “per la manera en què es va produir”, però segueix confiant en l’entrenador per a superar aquestes fases avançades de les competicions.

D’altra banda, Abidal no ha confirmat la continuïtat de Valverde a la banqueta la pròxima temporada i ha acceptat que “depèn dels resultats”. “Veurem que passa, però la decisió és seva. Jo crec que segueix amb ànims per continuar”, ha dit el director esportiu blaugrana. El francès creu que Valverde pot seguir aportant als jugadors i els futbolistes poden seguir ajudant Valverde. En aquest sentit, Abidal creu que el Barça té una plantilla molt completa i preparada. “Nosaltres som transparents amb Valverde, sap el que hi ha. Ell té les cartes i s’ha d’encarregar del dia a dia, de donar consells i ajudar l’equip a jugar millor”, ha explicat el dirigent blaugrana.

 

“Em sento el psicòleg de l’equip”

Éric Abidal va arribar al Barça amb la intenció del president de millorar la comunicació amb la plantilla i el francès està satisfet amb la seva tasca. “Em sento una mica com el psicòleg de l’equip. Parlo amb els jugadors i amb l’entrenador i els intento ajudar”, ha confessat l’exjugador blaugrana.

“Estic a sobre de Dembélé”

Éric Abidal també ha confessat que tracta d’una manera especial Ousmane Dembélé. “Estic darrere seu perquè sé que a aquest nivell els detalls són molt importants”, ha confessat el director esportiu del club. També ha acceptat que fins ara el francès no ha desplegat tot el seu potencial per diferents motius. “És un jugador amb molt de talent, el primer any no es va adaptar i el segon va patir moltes lesions”, ha argumentat el directiu blaugrana. Abidal ha explicat que es fa una feina específica i personalitzada amb Dembélé. “S’està fent un treball més personalitzat amb Dembélé perquè és un atleta, és un jugador diferent”, ha dit el director esportiu francès.

Més informació
 
Comentaris