Trump va proposar disparar a les cames dels immigrants que arribessin des de Mèxic

El president nord-americà també volia dissuadir-los amb una fossa amb caimans i serps, segons 'The New York Times'

El president nord-americà, Donald Trump, va proposar disparar a les cames de les persones que intentessin travessar la frontera dels Estats Units amb Mèxic per "frenar-los", segons publica 'The New York Times'. Trump també va suggerir dissuadir els immigrants i refugiats amb una fossa amb caimans i serps i crear un mur electrificat amb punxes. Fins i tot, va demanar un pressupost per dur a terme aquests plans. Citant fonts de la Casa Blanca, el diari relata una "frenètica setmana de ràbia presidencial" en què Trump buscava solucions cada cop més "extremes" per gestionar l'arribada de persones als EUA a través de Mèxic. 

Si bé finalment es va fer enrere, el president hauria acomiadat assessors que es van mostrar contraris a aquestes propostes i que van recordar a Trump que disparar a persones a la frontera és il·legal.

 
 

Comentaris (1)
Va aprenent el Trump Fa 2 mesos
Vaja amb el Trump, voleu dir que no haurà agafat la idea de com la Guardia Civí va disparar als immigrants que nedant volien arribar fins a la costa de Ñòrdor després d'haver-se enfonsat la seva pastera (si no recordo malament, van morir 15 persones) ... i ara que dic això, com va acabar la cosa? Quin càstig van tenir els que van matar les 15 persones? Suposo que no va passar res oi? i qui sap, potser ens els van enviar a Catalunya quan el famós "a por ellooos"?? estaran entre els que