Sis morts en l'incendi a l'edifici de 27 plantes a Londres

L'alcalde de la ciutat ha qualificat l'incident de "greu" i 50 persones han estat hospitalitzades

 

La policia britànica ha confirmat que sis persones han mort i almenys 30 han estat hospitalitzades a causa de l'incendi registrat la matinada d'aquest dimecres en un bloc d'apartaments al barri londinenc de North Kensigton, segons ha indicat el Servei d'Ambulàncies de Londres. En el seu comunicat, el subdirector d'operacions de l'organisme, Stuart Crichton, ha indicat que aquestes persones han estat ingressades en cinc hospitals de la capital, agregant que s'ha declarat un "incident greu" i se segueix treballant al lloc.

 

"La nostra prioritat és avaluar el nivell i naturalesa dels ferits i garantir que els que estan més necessitats són tractats abans i traslladats a l'hospital", ha manifestat. L'incendi s'ha iniciat al voltant de les 1.00 hores (les 2.00 a Catalunya) per causes que de moment es desconeixen i ha afectat la majoria de les 27 plantes de l'immoble.

 

Al lloc treballen un total de 40 camions de Bombers i 200 bombers per intentar extinguir l'incendi a l'edifici, que compta amb prop de 120 apartaments. Els carrers situats als voltants de l'edifici afectat han estat acordonats i els residents dels voltants evacuats com a mesura de precaució. Per la seva banda, l'alcalde de Londres, Sadiq Khan, ha afirmat que el succés és un "incident greu" a través d'un missatge publicat al seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

 

 

Comentaris