El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Putin diu que la situació a Catalunya és un “assumpte intern d’Espanya”
  • CA

El president de Rússia, Vladimir Putin, ha afirmat aquest dimarts que està “sèriament preocupat” per la situació que s’ha generat a Catalunya després de la repressió policial de l’Estat, tot i que ha afegit que “és un assumpte intern d’Espanya” i ha confiat que el país “superi aquesta crisi”.

 

Ho ha dit en un discurs en motiu de la cerimònia de presentació de credencials d’una vintena d’ambaixadors a Rússia, entre ells l’espanyol Ignacio Ybáñez.

“Tot el món està parlant ara del referèndum a Catalunya. Francament, estem sèriament preocupats per Espanya, encara que aquest és un tema intern el Regne d’Espanya. Esperem que superi aquesta crisi“, ha dit.

 

Putin també ha destacat que Espanya i Rússia tenen relacions des de fa segles, i que, de fet, aquest any s’han celebrat els 350 anys dels primers contactes diplomàtics.

 

“Els nostres pobles estan units per sentiments de simpatia i respecte mutus”, ha assegurat, i ha afegit que “hi ha potencial per desenvolupar la cooperació russa-espanyola en molts àmbits, malgrat la situació política adversa“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa