Mor en un presumpte acte de suïcidi el magnat Jeffrey Epstein

Estava a l'espera de ser jutjat per explotació sexual

El magnat i 'broker' nord-americà Jeffrey Epstein ha aparegut mort a la presó de Nova York on romania ingressat a l'espera de ser jutjat per explotació sexual, entre altres càrrecs, en el que es tractaria en principi d'un acte de suïcidi, segons han confirmat múltiples fonts oficials a ABC News.

Epstein va ser descobert mort aquesta passada nit a la seva cel·la del Centre Correccional Metropolità de Manhattan.

El multimilionari, de 66 anys, ja va haver de ser atès el 25 de juliol després de ser trobat semi inconscient i amb marques al coll, també dins de la seva cel·la.

Epstein va ser imputat per tràfic sexual de menors i conspiració, després de l'aparició de nous testimoniatges que el situaven com capitost d'una "vasta xarxa" d'explotació de menors des de les seves mansions a Manhattan i Florida entre 2002 i 2005.

 

Anteriorment havia estat sota investigació per part de les autoritats federals i locals per delictes sexuals contra nenes menors d'edat que van tenir lloc entre 2002 i 2005 a Nova York i Florida. L'empresari va arribar a alternar-se amb l'elit dels Estats Units, començant pel president Trump o l'expresident Bill Clinton.

 

Comentaris (3)
Un marcià que vaga per l'espai sideral Fa 6 mesos
Censureu els comentaris que no agraden als amos, i en dieu periodisme i llibertat d'opinió. No és la primera vegada. El meu llenguatge és correcte i respectuós, el fons del missatge és el que no agrada. No teniu cap privilegi per a mentir 'interessadament'; és clar, si sou periodistes. O només sou portaveus dels amos? La discrepància i la denúncia són els instruments del pensament lliure. Això és el que teniu prohibit d'incitar?
Un marcià que vaga per l'espai sideral Fa 6 mesos
Sou uns manipuladors. Epstein és la punta de l'iceberg d'una profunda trama de corrupció, xarxa de prostitució, tràfic de nens, etcètera. Un escàndol que implica les elits financeres, polítiques i mediàtiques americanes (fins i tot la corona anglesa). Els periodistes esteu muts davant d'uns crims esfereïdors. Cas Bar España, Alcàsser... I a França, Vaticà, Itàlia.... és un fet mundial, però la premsa oficial calla. De fet, si ni aquí us atreviu, imagineu què deu haver sota les
BENACH Fa 6 mesos
EPSTEIN , CREU DE SANT JORDI , A TITULO POSTUMO .