El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La policia belga dispara contra un vehicle al barri de Molenbeek, a Brussel·les
  • CA

 

 

La policia belga ha disparat aquesta tarda contra un vehicle després d’una persecució al barri de Molenbeek, a Brussel·les. El conductor del cotxe havia assegurat que portava explosius, tot i que finalment no en portava. El cotxe ha estat immobilitzat i el conductor del vehicle està detingut. La zona on ha tingut lloc l’incident ha estat acordonada i unes 400 persones han estat confinades en les seves llars.

Sobre les 17.00 hores, la Policia va començar a perseguir un vehicle després de saltar-se almenys un semàfor en vermell en el districte d’Anderlecht. Les forces de seguretat van obrir foc contra les rodes del cotxe una vegada que el conductor no va obeir a les ordres de la Policia i fins i tot va xocar amb un vehicle de les forces de seguretat. 

El Ministeri Públic ha assegurat que el vehicle va continuar el seu camí cap a Molenbeek, on es va trobar amb un segon vehicle de la Policia. Finalment, el cotxe ha estat interceptat i el conductor detingut. La Fiscalia ha dit que el sospitós no ha estat identificat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa