El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El príncep Felip, marit d’Isabel II, hospitalitzat “per precaució”
  • CA

 

El príncep Felip, marit de la reina Isabel II d’Anglaterra, va ser hospitalitzat aquest dimarts i es perdrà l’obertura formal del nou Parlament britànic però es troba “de bon ànim”, ha informat un portaveu del Palau de Buckingham. “El duc d’Edimburg va ser ingressat a l’hospital rei Eduard VII a Londres anit, com a mesura de precaució, per al tractament d’una infecció relacionada amb una dolència prèvia”, ha explicat un portaveu de Palau.

“Es troba de bon ànim, però està decebut per perdre’s l’obertura del Parlament i Royal Ascot”, la famosa carrera de cavalls, ha precisat el portaveu a Reuters. L’hospitalització del marit d’Isabel II es produeix després que el passat 4 de maig Buckingham anunciés que el duc d’Edimburg, de 96 anys, deixarà de participar en actes públics de la Casa Reial a partir de la propera tardor.

 

“A partir de llavors, el duc no acceptarà noves invitacions per a visites i compromisos, encara que podria encara triar assistir alguns esdeveniments públics de tant en tant”, va explicar llavors la Casa Reial britànica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa