El FN encadena la seu de Nanterre per impedir que Jean-Marie Le Pen hi entri

El fundador del partit d'extremadreta, expulsat de la formació el 2015, intentava participar en una reunió per analitzar les legislatives

 

El Front Nacional ha prohibit aquest dimarts a Jean-Marie Le Pen —un dels seus fundadors, però expulsat del partit el 2015— a accedir a la seu de la formació, a Nanterre, on s'ha celebrat una reunió del buró polític per analitzar el resultat de les legislatives, informa el diari Libération. Malgrat haver estat expulsat del FN, Le Pen va aconseguir la justícia admetés que podia seguir ostentant el títol de president d'honor de partit. Les portes d'accés a la seu del partit han estat bloquejades amb cadenes per tal d'impedir que el cofundador del FN el 1972 hi entrés. Le Pen ha arribat a la seu acompanyat d'un agent judicial perquè comprovés la prohibició d'entrar a la seu, de la qual ja l'havien advertit dies abans.

 

"Encara estic viu. Quan mori es veurà", ha dit Le Pen, recordant que encara és eurodiputat del FN, a més de ser-ne el fundador. "Hauria demanat la renúncia del Politburó", després dels resultats legislatius, i la presidència del partit de Marine Le Pen, ha dit.

 

Comentaris