Almenys vuit ferits en un atropellament a Amsterdam

Els fets han passat a l'estació central de trens i el conductor ja ha estat dentingut, sense que s'hagi detectat encara vinculació amb el terrorisme

 

Nou ensurt. Aquesta vegada, a Amsterdam. Vuit persones han resultat ferides per l'atropellament d'un automòbil en un incident que s'ha produït molt prop de la principal estació de tren de la ciutat d'Amsterdam, quan passaven pocs minuts les nou de la nit. El conductor ha estat detingut i la policia no ha confirmat, de moment, que l'incident estigui relacionat amb un atac terrorista. La policia hauria avisat un conductor que estava mal estacionat en una zona propera a l'estació i, segons les primeres versions, l'home hauria escapat de l'assetjament policial i hauria atropellat un grup de persones, entre els quals hi ha vuit ferits. Dos d'ells, en estat greu, han estat traslladats a l'hospital, mentre que els restants han pogut ser atesos en el mateix lloc dels fets.

 

El cos policial holandès ha fet una piulada a Twitter assegurant que tot indica que no ha estat un accident intencionat, però que s'estan investigant els fets. Finalment, la policia holandesa ha aconseguit detenir a l'individu que ha provocat l'incident, encara que no ha volgut aportar més informació sobre els motius de l'atac, per la qual cosa no se sap si té a veure amb un atemptat terrorista com els que s'han produït fa pocs dies a Londres.

 

 

Comentaris