El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Almenys sis militars francesos ferits a París després de ser atropellats per un home
  • CA

Almenys sis militars de l’operació Sentinelle han resultat ferits, dos d’ells en estat greu, després de ser atropellats aquest dimecres al matí per un vehicle conduït per un home al barri de Levallois-Perret, en la perifèria del nord-oest de París, segons ha informat la cadena de televisió BFM. Els fets han succeït entorn de les 8.15 hores, quan els militars han sortit de la seva caserna a Verdun, al barri de Levallois-Perret, situat al departament d’Alts del Sena.

 

El vehicle els ha atropellat i ha fugit, i la Policia ha engegat un dispositiu per detenir l’autor de l’atropellament. Dels sis militars ferits, dos estan en estat greu i els altres quatre sofreixen ferides lleus. Els ferits més greus han estat traslladats a l’hospital militaer de Percy a Clamar, en el departament d’Alts del Sena.

L’alcalde de Levallois-Perret, Patrick Balkany, ha assegurat que l’atropellament ha estat una “agressió odiosa”. L’alcalde ha afirmat que l’atropellament és, “sens dubte”, “un acte deliberat” i ha assenyalat que el vehicle estava estacionat en sentit contrari en direcció a la caserna de la que han sortit els militars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa