Almenys 3 morts i 12 ferits en un tiroteig al mercat de nadal d'Estrasburg

L'autor de l'atac està fugat i les forces de seguretat el busquen "activament" mentre demanen als habitants que "es quedin a casa"

Les autoritats franceses han confirmat que hi ha hagut almenys tres morts i 12 ferits en un tiroteig al centre d'Estrasburg. En un comunicat, la prefectura de la regió Grand Est i Bas-Rhin ha assegurat que l'autor dels fets ha fugit i està sent buscat "activament" per les forces de seguretat, sense confirmar els motius del seu atac. L'autor de l'atac, segons les autoritats, està identificat com a "S.". L'incident s'ha produït cap a les vuit del vespre al mercat de nadal d'Estrasburg on l'individu ha obert foc ferint diverses persones. Les víctimes han estat traslladades a un centre hospitalari de la localitat.

 

 

El ministeri de l'interior ha demanat als habitants que "es quedin a casa" i segueixin les consignes de les autoritats. Una crida que també ha fet el membre de l'ajuntament d'Estrasburg Alain Fontanel que ha assegurat encara falta "clarificar la situació". Estrasburg acull aquesta setmana el plenari del Parlament Europeu i diversos eurodiputats han informat que el centre de la ciutat francesa ha quedat tallat per aquest tiroteig.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?