Els Iers Premis Vinari de Vermut de les Illes Balears i de Palo de Mallorca, organitzats per Balears Vadevi, es lliuraran en una gala dijous 16, a Inca
“La gran victòria de l’Estat des del 14-O del 2019 ha estat aconseguir que l’independentisme visqui més pendent dels calendaris judicials que dels calendaris polítics”
En 271 municipis on viuen més de 7 milions de persones, el 90% de la població de Catalunya, s'aplica la limitació del preu del lloguer en els casos previstos per la normativa de 2024
Els dies 15 i 16 d’octubre, al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, el saló reunirà pimes, comerços i persones autònomes en un gran espai d’idees, recursos i oportunitats
La propietària del bar La Plaça de Godall explica com van salvar-se ella i els clients i les conseqüències de la inundació en una entrevista a 'El matí de Ràdio 4'
L'afectada és la Josefa, una vídua de 72 anys amb un fill dependent a càrrec seu que ha estat exclosa de la mesa d'emergència tot i comptar amb certificat de vulnerabilitat
Un informe de la Guàrdia Urbana conclou que la reforma urbanística ha millorat considerablement la seguretat viària en tres dels quatre carrers pacificats i els ferits són més lleus
Una guia per reconèixer tres trets que alimenten l’ansietat —autoexigència, amabilitat en excés i alta reactivitat— i per posar límits, flexibilitzar i entrenar la calma.
Encara que dormis vuit hores, el teu cos potser no descansa igual si has pres cafè després de les tres.
El restaurant més antic de Girona i el seu xuixo llegendari: 130 anys de cuina catalana en una plaça amb història
Pedro Corchado Fontserè
Viatjar i gaudir de la cuina tradicional en restaurants centenaris que descobrim en passejos ocasionals és endinsar-se a conèixer el gust, la història i la cultura d’un lloc que deixa empremta.
Al nord de Catalunya, a uns 800 metres i enclavat entre els boscos del Cadí-Moixeró i les aigües cristal·lines del Bastareny, s’amaga un poble medieval on el temps s’ha aturat.
A Calonge, província de Girona, a la Costa Brava i específicament a la Carretera de la Bisbal, 46, hi ha un restaurant que va néixer i ha crescut amb un concepte molt particular.
Les aspiradores escombra s’han convertit en un dels electrodomèstics més populars dels últims anys. Tot plegat gràcies a la comoditat, la practicitat i l’eficiència que ofereixen.
Les cuines són l’ànima de la casa, l’espai més utilitzat per la família i també el que més higiene i cura necessita. En ella han de confluir neteja, practicitat i resistència.
Tal com fem comandes de roba i altres productes a través de plataformes com Amazon, podem fer la compra del supermercat i rebre-la a casa amb uns quants clics.
Davant l’augment constant dels preus, cada vegada són més els consumidors que busquen fórmules per continuar gaudint del peix sense renunciar a la qualitat ni a l’estalvi.
El gust suau del formatge, però amb records de celler i fongs, fa de contrapunt perfecte a la dolçor vegetal del plat i al toc amarg dels espinacs frescos
El seu nom -una paraula grega que significa “fer alguna cosa amb l’ànima”- és tota una declaració d'intencions d’aquest restaurant de cuina gastronòmica de la ciutat maresmenca
Aquesta casa artesana ha sabut mantenir-se fidel a l’essència de la pastisseria clàssica sense renunciar a la innovació ni a la recerca constant de la perfecció
Convidats per marca d'origen nipó KEWPIE, van ser guanyadors d’un sorteig commemoratiu que va realitzar l'empresa amb motiu de la celebració del centenari
Surten a la venda les primeres 500 unitats d’aquest joc, que promociona les varietats locals de raïm de Mallorca i es podrà comprar alguns cellers i també a la seu de la IGP