Si penses en màsters, penses en CETT-UB.

El CETT és un Campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia únic. Adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix tots els diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi que té com a base:

 

 
  • Un equip de docents i professionalsamb rigor acadèmic i experiència.
  • El desenvolupament del coneixement especialitzat en hoteleria i turisme, mitjançant els Grups de Recerca (Turisme, Cultura i Territori, Hoteleria i Gastronomia) i la recerca.
  • L'aprenentatge i l'experiència que proporcionen les Empreses d'Aplicació del Grup CETT (Campus CETT): Hotel Alimara (**** estrelles), Àgora BCN, Residència Universitària Internacional, CETT Consultors, Viatges Century, BAS (Barcelona Academic Services).
  • L'estreta vinculació amb les persones i les empreses del sector turístic. El Consell d'Empreses CETT-UB és el primer fòrum Universitat-Empresa turística, presidit pel rector de la Universitat de Barcelona.
  • Una clara vocació internacional que afavoreix la mobilitat de l'alumnat, tant pel que  fa als intercanvis acadèmics com als professionals. Les aules són un punt de trobada d'estudiants de tot el món.
  • L'alumnat, caracteritzat per un segell distintiu: una sòlida formació i el desenvolupament de competències actitudinals. Avui és present en empreses i institucions d'arreu del món i participa activament en diferents iniciatives del CETT.

 

 

  

Després de 47 anys, el CETT esdevé un referent internacional d'excel·lència acadèmica i de serveis en turisme, hoteleria i gastronomia compromès amb el desenvolupament responsable del sector i la societat, aportant per la millora en la seva oferta de màsters i postgraus que creix any rere any, adaptant-se a la demanda del mercat. Així, trobareu màsters oficials tan presencials com online que compten amb professionals del sector com a professorat expert. Més de 270 alumnes, de 17 nacionalitats diferents, avalen el curs acadèmic 2015/2016 que ha tingut com a objectiu el creixement personal i professional de tothom qui en forma part.

 

 

 

 

  

Consulta tota la informació en aquest enllaç

 

 
 

Comentaris