La Salle Campus Barcelona – URL: Innovant amb el nou model educatiu Smart Learning

La nova normalitat, requereix d'una nova forma d'ensenyar i d'aprendre, adaptada a una situació constantment canviant que demana un aprenentatge flexible, sense tenir una única metodologia, sinó múltiples opcions que, d'una manera intel·ligent i tecnològica, s'adaptin a totes les noves necessitats educatives dels estudiants.

La Salle Campus Barcelona, ​​avançant-se a aquest nou context educatiu amb el qual conviurem el proper curs i a llarg termini, ha desenvolupat un nou model educatiu personalitzat, flexible, intel·ligent i basat en l'ús de la tecnologia que s'adapta a les necessitats de formació presencials, semipresencials, a distància i online, en totes les seves múltiples versions i combinacions possibles, segons les necessitats del programa i de l'alumnat.

Aquest nou model que té en compte els possibles nous escenaris, l’hem anomenat Smart Learning i es posarà en marxa en tots els nostres programes de màsters, postgrau, cursos i formació executiva a partir d’octubre de 2020.

Amb aquest nou model educatiu de formació post-Covid, reforcem i refermem el nostre mètode educatiu "Learning by Challenge" que potencia el nostre ADN diferenciador basat en: la tecnologia, la innovació, l'emprenedoria i la internacionalització per formar persones amb valors, persones que sumen i que és una de les característiques diferenciadores dels estudiants de La Salle. Un model educatiu en què l'alumne està al centre del procés educatiu i que dona resposta a les noves necessitats dels nostres alumnes i la societat i a les noves necessitats de les empreses i institucions.

Per poder implementar el Smart Learning, s'estan transformant les aules en Smart Classrooms, amb tecnologia que permetrà garantir la formació presencial per a tots els alumnes i assegurar que visquin una experiència educativa de qualitat adaptada a les seves necessitats o circumstàncies, siguin on siguin, i independentment de l'escenari sanitari durant els propers cursos. El nou model i la tecnologia implementada permetrà que els alumnes presencials que ho necessitin, puguin assistir en directe i participar a les classes sense estar físicament a l'aula. Les sessions impartides a l'aula amb alumnes presencials es transmetran en directe per internet i els alumnes que assisteixin des de fora de l'aula seran projectats a través de pantalles perquè el professorat i els alumnes presencials puguin veure'ls i interactuar amb ells. Els estudiants que estiguin a l'aula i fora de l'aula formaran un únic grup que aprendrà conjuntament.

El nou model permetrà que els alumnes nacionals o internacionals que no puguin arribar a inici de curs acadèmic puguin iniciar els programes com si estiguessin presencialment al campus. De la mateixa manera, si durant el curs alguns estudiants tinguessin dificultats per accedir físicament al campus, les sessions i les pràctiques es podrien realitzar, temporalment, a distància i en directe mantenint el mateix horari acadèmic, la mateixa experiència educativa i el contacte amb la resta d'alumnes del grup i de campus.

Avantatges d'estudiar a La Salle

  • Desenvoluparàs els teus propis projectes: Podràs desenvolupar els teus propis projectes, perquè el nostre enfocament és totalment pràctic i en empreses reals.
  • Acords amb universitats internacionals punteres: Mantenim acords amb universitats punteres a nivell mundial, i et preparem per a una ocupabilitat internacional. Compartiràs classes amb alumnes de 60 nacionalitats.
  • Reconeixements internacionals - rànquings: Molts dels nostres màsters estan reconeguts per rànquings nacionals i internacionals.
  • Metodologia d’aprenentatge: La nostra metodologia pràctica es basa en el “learning by challenge” i s’aplica a workshops i projectes d’empreses reals en els quals participaràs.
  • Preparats per al món laboral: Preparem a tots els nostres alumnes perquè us desenvolupeu amb èxit en el món laboral i pugueu crear el vostre propi negoci. Borsa de Treball amb més de 4.500 ofertes anuals.
  • Networking exclusiu i internacional: Com a alumne de La Salle formaràs part de La Salle Alumni. Un espai d’intercanvi de coneixement i experiències orientat a la cooperació i el creixement professional.
  • Stages Internacionals: Els nostres màsters compten amb stages internacionals a Silicon Valley, Holanda i la Xina. En ells, estaràs en contacte amb la realitat intercultural i internacional de les economies més grans del món.
  • Professors en actiu i d’alt nivell: El 93% del nostre professorat està en actiu, treballant als sectors on donen classe i en empreses i estudis internacionals i nacionals d’alt nivell.
  • T’ajudem a crear la teva empresa: Si ets un emprenedor, a través del nostre parc d’innovació de l’escola de negocis La Salle Technova Barcelona, tindràs el suport necessari per incubar la teva pròpia empresa.
  • Universitat amb 50 anys d’experiència: La Salle va ser la universitat d’enginyeria pionera a Catalunya. Cinquanta anys després, seguim apostant per la innovació i la tecnologia com a bases de l’aprenentatge.

Programes i àrees de coneixement 

MBA

DIRECCIÓ DE PROJECTES

MÈTODES ÀGILS

CONSULTORIA SAP

DIRECCIÓ TECNOLÒGICA

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

EHEALTH

MARKETING DIGITAL

ECOMMERCE

SOCIAL MEDIA

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

BIG DATA

DATA SCIENCE

SMART CITIES

ACÚSTICA

VIDEOJOCS

ANIMACIÓ

EXPERIÈNCIA D’USUARI

 

ARQUITECTURA DE SOFTWARE

PROGRAMACIÓ WEB

CIBERSEGURETAT

TELECOMUNICACIONS

ROBÒTICA

BIM MANAGEMENT

ARQUITECTURA I EDIFICACIÓ

SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

ARQUITECTURA D’INTERIORS

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

DISENY I CÀLCUL D’ESTRUCTURES

 

Comentaris