La Salle Campus Barcelona – URL. Junts ho fem possible

La Salle Campus Barcelona, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, som un referent mundial en educació universitària.

El nostre èxit es basa en la qualitat educativa i en el fet de respondre plenament a les necessitats de la societat en cada moment. El nostre caràcter educatiu està marcat per l’aposta clara per la tecnologia en tots els nostres programes de graus, màsters , programes executius i cursos d’especialització, siguin de l’àmbit que siguin.

Aquests valors diferencials erigeixen La Salle Campus Barcelona com un nou model de centre universitari, amb una forta visió internacional, una formació pràctica i una aplicació avançada de la tecnologia, orientada a la innovació empresarial i a l’emprenedoria.

Per poder finalitzar aquest any acadèmic hem adaptat a virtual els Graus, Màsters i Cursos. De la mateixa manera hem transformat els programes, la metodologia i els serveis del proper curs, que també serà diferent. #Juntshofempossible

Amb noves ajudes i beques. Amb noves iniciatives per als nostres alumnes i les seves famílies, els professionals i les empreses.

Per fer-ho fàcil i estar sempre amb tu.

Inscriu-te a les nostres sessions informatives online: https://www.salleurl.edu/ca/esdeveniments

Et convidem als Digital Coffees de La Salle, trobades online de mitja hora amb experts per analizar l’afectació de la crisi del coronavirus en sectors, disciplines i mercats. https://cloud.communication.salleurl.edu/digital-coffees

 

AVANTATGES D'ESTUDIAR A LA SALLE

 • Ens hem adaptat a les noves necessitats i posem a la teva disposición avantatges, ajudes i beques, que t’ajudaran en aquest momento tan complicat. #Junts ho fem possible
 • Desenvoluparàs els teus propis projectes: Podràs desenvolupar els teus propis projectes, perquè el nostre enfocament és totalment pràctic i en empreses reals.
 • Acords amb universitats internacionals punteres: Mantenim acords amb universitats punteres a nivell mundial, i et preparem per a una ocupabilitat internacional. Compartiràs classes amb alumnes de 60 nacionalitats.
 • Reconeixements internacionals - rànquings: Molts dels nostres màsters estan reconeguts per rànquings nacionals i internacionals.
 • Metodologia d’aprenentatge: La nostra metodologia pràctica es basa en el “learning by challenge” i s’aplica a workshops i projectes d’empreses reals en els quals participaràs.
 • Preparats per al món laboral: Preparem a tots els nostres alumnes perquè us desenvolupeu amb èxit en el món laboral i pugueu crear el vostre propi negoci. Borsa de Treball amb més de 4.500 ofertes anuals.
 • Networking exclusiu i internacional: Com a alumne de La Salle formaràs part de La Salle Alumni. Un espai d’intercanvi de coneixement i experiències orientat a la cooperació i el creixement professional.
 • Stages Internacionals: Els nostres màsters compten amb stages internacionals a Silicon Valley, Holanda i la Xina. En ells, estaràs en contacte amb la realitat intercultural i internacional de les economies més grans del món.
 • Professors en actiu i d’alt nivell: El 93% del nostre professorat està en actiu, treballant als sectors on donen classe i en empreses i estudis internacionals i nacionals d’alt nivell.
 • T’ajudem a crear la teva empresa: Si ets un emprenedor, a través del nostre parc d’innovació de l’escola de negocis La Salle Technova Barcelona, tindràs el suport necessari per incubar la teva pròpia empresa.
 • Universitat amb 50 anys d’experiència: La Salle va ser la universitat d’enginyeria pionera a Catalunya. Cinquanta anys després, seguim apostant per la innovació i la tecnologia com a bases de l’aprenentatge.

PROGRAMES Y ÀREES DE CONEIXEMENT

MBA

DIRECCIÓ DE PROJECTES

MÈTODES ÀGILS

CONSULTORIA SAP

DIRECCIÓ TECNOLÒGICA

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

EHEALTH

MARKETING DIGITAL

ECOMMERCE

SOCIAL MEDIA

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

BIG DATA

DATA SCIENCE

SMART CITIES

ACÚSTICA

 

VIDEOJOCS

ANIMACIÓ

EXPERIÈNCIA D’USUARI

ARQUITECTURA DE SOFTWARE

PROGRAMACIÓ WEB

CIBERSEGURETAT

TELECOMUNICACIONS

ROBÒTICA

BIM MANAGEMENT

ARQUITECTURA I EDIFICACIÓ

SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

ARQUITECTURA D’INTERIORS

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

DISENY I CÀLCUL D’ESTRUCTURES

 

Comentaris