Què ens planteja el nou escenari en els negocis vitivinícoles?

El Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles apropa els estudiants al sector del vi amb una metodologia pràctica

El Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles que imparteixen conjuntament la Fundació de la URV, la Universitat de Vic (UV) i la Wine Business School, arriba ja a la seva cinquena edició, amb la voluntat d’apropar els estudiants al sector del vi amb una metodologia de resolució de casos pràctics.

Aquesta metodologia permet conèixer als alumnes totes les àrees de negoci de l'empresa: des de la gestió, fins al màrqueting, la comercialització i la producció del vi.

S’ha renovat la participació d’experts en la indústria i la comercialització del món del vi. Així, part del postgrau es reserva un espai important a la cadena de valor del producte vitivinícola.

L’equip docent realitzarà una revisió del model de negoci atenent a la nova realitat esdevinguda amb la crisi del Covid-19.

Amb experts com Xavier Ybargüengoitia, s’incorporen casos pràctics concrets, s’analitza el procés continuat del producte en l'empresa i les necessitats en què s’ha de pensar per a col·locar de manera efectiva el producte en el mercat.

Alícia Estrada serà l'altra experta que aquest any torna a formar part del curs .Estrada abordarà la comunicació i la comercialització a través d'internet, ja que la xarxa ocupa un espai cada vegada més important. Durant el postgrau s'incorporaran les eines i els canals digitals per la venda de vi, i per a les propostes enoturístiques.

El programa està pensat per a emprenedors que vulguin conèixer i introduir-se en la indústria del vi; universitaris amb projecció per formar part d’equips directius dins del sector; i professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements i accentuar els seus dots com a directius.

A més de l'anàlisi de tots els departaments i agents que actuen dins d'una empresa del sector del vi, el Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles permet als estudiants aprofundir en el coneixement del seu producte, posant especial èmfasi en les necessitats de venda i comercialització i, sobretot, avaluant els nous escenaris que la crisi de la Covid-19 ens ha deixat.

La formació es desenvoluparà en els espais de la Wine Business School, amb sales preparades per a compartir una educació professionalitzadora amb espais de més de 90m2, fet que ens permet acomplir amb totes les mesures de seguretat per a la formació presencial.

Amb un programa de tastos i sistemes d'anàlisi sensorial de productes de referència internacional, amb l'objectiu de conèixer-los i construir un criteri propi. 

 

Les classes del programa es realitzaran a la seu de la Wine Business School, a Vilafranca del Penedès. Aquesta ubicació geogràfica, a la comarca de referència del sector a Catalunya, facilitarà la visita a diversos productors i empreses, amb l'objectiu d'ampliar, contrastar i analitzar els continguts del curs.

 

Dates: del 17/10/2020 al 25/10/2021

 

Horari:

Divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 9 a 14 h.
Les classe presencials finalitzen a finals de juny de 2021.

 

Informació i inscripció fent clic aquí.

 

Comentaris