Facultat Pere Tarrés, referent en formació en el compromís social

La Facultat d’Educació Social i Treball Social ofereix màsters i postgraus en Infància, Drogodependències, Gestió del Tercer Sector, Gerontologia, Cooperació, Counselling, Inserció Laboral i Ètica.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Universitat Ramon Llull, ofereix màsters universitaris i postgraus en Infància, Drogodependències, Gestió del Tercer Sector, Gerontologia, Cooperació, Counselling, Inserció Laboral i Ètica. A més a més, aquest curs ofereixen també postgraus online, en un moment clau de l'ensenyament a distància.

La Facultat Pere Tarrés, és el centre de referència per a aquells professionals que escullen el compromís amb la societat i la qualitat de vida de les persones i la comunitat. Hi treballa un professorat expert que compagina la tasca docent amb l’activitat professional i d’investigació en diversos camps de l’acció social.

Captura de pantalla 2020 03 09 a les 10.52.56

Una alumna del Pere Tarrés

La Facultat Pere Tarrés, compta  amb  més  de  300  centres  vinculats  als  contextos  d’intervenció  social  i  representatius del món social (gent gran, immigració, família, infància, dona i salut) tant aquí com a l’estranger perquè els estudiants puguin fer-hi pràctiques.

 

La Facultat Pere Tarrés, també ofereix importants beques i ajuts per als estudiants de postgraus que requereixin suport econòmic, una borsa de treball activa amb ofertes laborals i orientació laboral individualitzada i grupal, i pràctiques en entitats socials i administracions públiques.

Per a més ​informació fes click aquí.

 

Comentaris