Novetats en el Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles

El Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles apropa els estudiants al sector del vi amb una metodologia pràctica

El Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles torna amb grans novetats. El postgrau que imparteixen conjuntament la Fundació de la URV, la Universitat de Vic (UV) i la Wine Business School, apropa als estudiants al sector del vi amb una metodologia de resolució de casos pràctics. Aquesta metodologia permet conèixer als alumnes totes les àrees de negoci de l'empresa: des de la gestió, fins al màrqueting, la comercialització i la producció del vi.

En aquesta edició el Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles integra com a gran novetat a diversos experts en la indústria i la comercialització del món del vi. Així part del postgrau es reserva un espai important a la cadena de valor del producte vitivinícola amb l'expert Xavier Ybargüengoitia. Ybargüengoitia incorpora casos pràctics concrets i analitza el continu del producte en l'empresa i les necessitats en la que aquesta ha de pensar per a col·locar de manera efectiva el seu producte al mercat.

Alícia Estrada serà l'altra experta que aquest any s'integra al curs. Estrada abordarà la comunicació i la comercialització a través d'internet, ja que la xarxa ocupa un espai cada vegada més important. Durant el postgrau s'incorporaran les eines i els canals digitals per la venda de vi, i de les propostes enoturístiques.

Descobreix el Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles

El Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles integra com a novetat experts de nivell

El Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles permet als estudiants aprofundir en el coneixement del seu producte FOTO: Cedida

 

El programa està pensat per a emprenedors que vulguin conèixer i entrar en la indústria del vi, universitaris amb projecció per entrar en càrrecs directius dins del sector, i professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements i accentuar els seus dots com a directius.


A més de l'anàlisi de tots els departaments i agents que actuen dins d'una empresa del sector del vi, el Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles permet als estudiants aprofundir en el coneixement del seu producte, amb un programa de tastos i sistemes d'anàlisi sensorial de productes de referència internacionalment, amb l'objectiu de conèixer-los, tenir referències i construir un criteri propi. Les classes del programa es realitzaran a la seu de la Wine Business School, a Vilafranca del Penedès. La ubicació en la comarca de referència del sector a Catalunya facilitarà la visita a diversos productors i empreses, amb l'objectiu d'ampliar, contrastar i analitzar els continguts del curs.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?