La universitat obre les portes de la indústria del vi

El Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la URV i la UVic apropa als estudiants al sector del vi amb una metodologia pràctica sobre totes les àrees de negoci

La Fundació de la URV, juntament amb la Universitat de Vic (UV) i la Wine Business School han presentat la quarta edició del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Un programa de formació superior que apropa als estudiants al sector del vi amb una metodologia basada en la resolució de casos pràctics sobre totes les àrees de negoci de l’empresa: des de la gestió, fins el màrqueting, la comercialització i la pròpia producció del vi.

El postgrau ofereix als alumnes les eines per tal d’assolir els reptes d’internacionalització, recerca de nous mercats i innovació focalitzada en la qualitat que marcaran el futur del sector vitivinícola. Un programa pensat per a emprenedors que vulguin conèixer i entrar en la indústria del vi, universitaris amb projecció per entrar en càrrecs directius dins del sector, i professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements i accentuar les seves dots directives.

 

A més de l’anàlisi de tots els departaments i agents que actuen dins d’una empresa del sector del vi, el Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles permet als estudiants aprofundir en el coneixement del seu producte, amb un programa de tastos i sistemes d’anàlisi sensorial de productes de referència a nivell internacional, amb l’objectiu de conèixer-los, tenir referències i construir un criteri propi.

Les classes del programa es realitzaran a la seu de la Wine Business School, a Vilafranca del Penedès. La ubicació en la comarca de referència del sector a Catalunya facilitarà la visita a diversos productors i empreses, amb l’objectiu d’ampliar, contrastar i analitzar els continguts del curs. 

 

Comentaris