IED BARCELONA: L'educació en disseny fa un pas endavant

Com serà la vida postpandèmia? Un món que vivia massa de pressa s’ha vist obligat a posar el fre i a reflexionar sobre el seu sistema de prioritats. Trontollen els ciments de la societat tal com la coneixíem, però també hi ha l’altra cara de la moneda: Com més incertesa, més possibilitats de millorar i d’innovar. L’educació ha de jugar un paper clau en aquest procés. Però, està preparada per assumir aquest desafiament?

Fa anys que l’educació en disseny està oferint una manera diferent de fer les coses. Institucions com l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny  integren en el seu ADN els ingredients necessaris per contribuir a la redefinició dels nous escenaris. La utilització de mètodes específics i d’eines disruptives (creació en grup, processos de treball àgils, investigació dels usuaris, anàlisis dels entorns); la humanització de la tecnologia o la promoció de soft skills en són alguns exemples.

 

La capacitat de resposta de l’IED a la demanda de nous perfils professionals es reflecteix en un ampli ventall de cursos especialitzats entre els quals destaquen els màsters en Design Management, Service Design, Design for Artificial Intelligence, Automotive Interior Design o Fashion Technology and Wearables. Tots els programes comparteixen l’aposta per l’experimentació, la cultura del projecte i la col.laboració amb empreses reals.

Fes clic aquí per a més informació.

 

Comentaris