Resol les teves preguntes existencials amb el postgrau de filosofia i humanitats

També pots cursar el Grau en Filosofia, Política i Economia

Si vols incrementar el teu nivell de saviesa, augmentar el teu coneixement sobre els comportaments humans i seguir una síntesi coherent i oberta al transcendent, la filosofia i les humanitats són la resposta. 

Ara pots cursar filosofia i humanitats entre d'altres estudis de postgrau al centre de Barcelona: El Màster Universitari en Recerca en Filosofia i Estudis Humanístics a la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull.

Per altra banda, el Grau en Filosofia, Política i Economia va adreçat a persones amb esperit crític, amb inquietuds i que formulen preguntes que van més enllà de les evidències. Si ets una persona observadora de la societat, que considera les interrelacions entre política i economia i que les entén com un tot, aquest grau és un vestit a mida per a tu.

Coneix l'oferta formativa Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, així com el Grau en Filosofia, Grau en Filosofia, Política i Economia, Màster en Recerca en Filosofia i Estudis Humanístics, Doctorat en Filosofia (humanisme i transcendència), Aules obertes, Cursos d'extensió universitària, Formació permanent del professorat i d'altres cursos i activitats. 

La Facultat se situa al centre de Barcelona, al carrer de Diputació, 231. Si vols rebre més informació pots escriure un mail a: [email protected]

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?