Els cinc motius per estudiar un màster online a LCI Barcelona

L'Escola Superior LCI Barcelona permet als professionals en actiu combinar la seva jornada laboral amb l'especialització en àrees molt concretes

Estudis recents afirmen que el disseny serà una de les professions del futur. Actualment, les empreses necessiten perfils qualificats capaços d'aportar solucions creatives i innovadors davant qualsevol tipus de problema o necessitat.

Molts professionals del món de la comunicació, l'empresa o el management veuen aquesta tendència com una oportunitat per reinventar-se i afegir valor al seu currículum. Formar-se de manera virtual a l'Escola Superior LCI Barcelona permet als professionals en actiu combinar la seva jornada laboral amb l'especialització en àrees molt concretes. No et perdis els cinc motius per cursar un màster online a l'escola de disseny, creativitat i innovació més internacional de Barcelona:

  • Flexibilitat

Aquests programes eliminen les limitacions de temps i espai, permetent a aquelles persones que no poden assistir a classes presencials la possibilitat de formar-se quan i on vulguin.

  • Metodologia personalitzada

L'equip docent s'encarrega d'oferir un seguiment i una tutorització personalitzades amb l'objectiu d'aprofitar cada classe i potenciar les habilitats dels estudiants.

  • Eines digitals

Basats en els models educatius flipped classroom design thinking, aquests màsters garanteixen un aprenentatge actiu i interactiu a través d'eines i recursos online com classes enregistradessessions virtualsmasterclass per streaming amb ponents internacionals, etc.

  • Ús exclusiu de l'eina Portafolis

Els alumnes i graduats de la xarxa LCI Education, a la qual pertany LCI Barcelona, tenen accés exclusiu a Portafolis, una plataforma que els permet compartir i donar visibilitat als seus projectes, a més d'entrar en contacte amb recruiters de diferents països.

 
  • Internacionalitat

A més de la participació de docents i professionals de tot el món, aquests programes ofereixen a l'estudiant l'oportunitat de gaudir d'una experiència internacional compartint classe amb companys de diverses nacionalitats, creant així una àmplia xarxa de contactes.

Imatge online

LCI Barcelona és sinònim d'excel·lència acadèmica en tots els seus programes, pensats per promoure una ràpida inserció laboral en acabar els estudis. No ho dubtis i informa't ja dels seus màsters online!

 

Comentaris