CEI International Affairs: Pioners en formació en Diplomàcia i Relacions Internacionals

 

 

 

 El CEI International Affairs va ser creat pel Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació, la Universitat de Barcelona i "la Caixa" al 1987. Des d'aleshores el seu compromís ha estat oferir formació en els àmbits de les relacions internacionals, la diplomàcia, el dret, l'economia i la política multilateral.

 

 

 

 

Programes formatius:

 

 

 

 
  • Curs de Preparació per a l'Accés a la Carrera Diplomàtica: El CEI és l'únic centre universitari de l'estat que ofereix un Curs de Preparació per Accedir a la Carrera Diplomàtica, en el qual es treballen les 4 proves de l'oposició amb diplomàtics de carrera com a preparadors. El curs es pot cursar en modalitat presencial o online.

 

 

 

 
  • Màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional UB-UAB: En aquest Màster bilingüe es treballen les Relacions Internacionals des d'una doble perspectiva, els Drets Humans i la cooperació al desenvolupament, i les relacions econòmiques europees i internacionals. Es faciliten pràctiques obligatòries per tots els alumnes en institucions com Ambaixades, Consolats, Agències de Cooperació, Organitzacions Internacionals com Nacions Unides o la Unió Europea, ONGs, empreses...

 

 

 

 
  • Màster en Cultura i Negocis a l'Àsia Oriental UB: Un màster 100% innovador que forma als estudiants en cultura i negocis asiàtics, en concret de la Xina, Japó i Corea del Sud,  per adquirir una sòlida base cultural i els coneixements necessaris per a la internacionalització d'empreses a Àsia i viceversa.

 

 

 

 

Consulta els programes formatius del CEI de forma més detallada en aquest enllaç.

 

 
 

Comentaris