Els avantatges d'estudiar un màster online a LCI Barcelona

Per aquest 2020, LCI Barcelona presenta 11 programes de màster online

LCI Barcelona és l'Escola de Disseny més internacional de la capital catalana gràcies als 23 campus repartits pels 5 continents que té la xarxa canadenca LCI Education, a la qual pertany. L'Escola és un referent en el camp de la formació en disseny i el management d'indústries creatives i, any rere any, incorpora les últimes tendències per oferir una formació de qualitat que sigui competitiva a escala mundial. 

LCI Barcelona s’adapta a l’actual situació i treballa per tal que ningú vegi interromput el seu camí formatiu. Per aquest 2020, LCI Barcelona presenta 11 programes de màster online que permeten a qualsevol estudiant del camp del disseny, la creativitat i la innovació seguir amb la seva formació des d'on vulgui.

Amb aquesta nova oferta formativa LCI Barcelona obre un nou ventall de possibilitats per poder adquirir la millor formació en l'àmbit del disseny de moda, el disseny gràfic, el disseny d'interiors, la fotografia o el management i la innovació. Estudiar un màster online a LCI Barcelona garanteix una formació de la més alta qualitat que adapta els valors de l'escola a l'entorn digital. En aquest sentit tots els programes ofereixen classes en directe impartides per docents actius en el sector, fomentant la creativitat i l'aprenentatge mitjançant casos pràctics, sessions magistrals amb professionals i una metodologia 100% online i personalitzada.

Cadascun dels 11 nous programes de màster online fomenta el potencial creatiu i humà perquè cada alumne expandeixi les seves capacitats. Es prepara als estudiants perquè puguin anticipar-se a les tendències, desafiar paradigmes establerts i millorar el món tenint en compte elements com la sostenibilitat i el compromís amb l'entorn.

 

Fes clic aquí per consultar els programes online.

 

Comentaris