Apunta't als màsters universitaris de la UdL

Els màsters universitaris de la UdL, estan programats des de la perspectiva de l'alineació entre docència i recerca i amb una elevada exigència acadèmica.

 

 

Aquests estudis permetran a l'estudiant adquirir una formació avançada de caràcter especialitzat i/o multidisciplinari, dirigida a una especialització acadèmica o professional, o enfocada a promoure la seua iniciació en tasques investigadores.

 

 

A la Universitat de Lleida oferim més de 30 màsters oficials que comprenen diversos àmbits del coneixement: salut, agrònoms, forestals, informàtica, enginyeries, dret, economia, educació,  entre  d'altres. Entre aquesta oferta també hi pots trobar màsters interuniversitaris i màsters internacionals com els Erasmus Mundus.

 

 

La UdL es una universitat amb prestigi acadèmic i social, a mida de les persones i amb un tracte personalitzat. DIsposem d'un ampli programa de beques i ajudes a l' estudiantat i son una institució compromesa amb la realitat social del paÍs amb  instal.lacions noves i altament equipades.

 

 

  

Som la quarta universitat de l' estat en recerca i setena  en recerca ( ranking ISSUE  2015).

 

 

Consulta tota l'oferta formativa en aquest enllaç

 

Comentaris