La Universitat Rovira i Virgili obre noves portes professionals amb més de 80 màsters i postgraus

La universitat pública de Tarragona ofereix una vuitantena de formacions superiors amb una metodologia pràctica, innovadora i amb projecció internacional

La Universitat Rovira i Virgili (URV), la universitat pública de Tarragona, ha presentat la seva nova oferta formativa, pensada per oferir als seus estudiants una oportunitat per avançar en el seu desenvolupament personal i professional i que, així, tinguin més opcions d’assolir les seves fites. La URV ha obert la preinscripció a més de 80 titulacions de màster i postgrau amb nous àmbits d’especialització i una metodologia que fomenta l’aprenentatge pràctic i la participació en un entorn internacional.

Les 80 titulacions es reparteixen en 18 àmbits d’especialització, que van des de l’arqueologia, el dret i l’economia a les enginyeries, programes de gestió cultural, química i psicologia, passant per sector en creixement, com el turisme, l’enologia i les tecnologies de la informació.

El programa formatiu de màsters i postgraus de la URV fomenta el tracte personalitzat amb l’alumnat, amb la formació de grups reduïts i un seguiment individual en la trajectòria dels alumnes. A més fomenta l’aprenentatge pràctic, amb tècniques innovadores que permeten la resolució de situacions reals de l’entorn laboral.

D’altra banda, a més de l’especialització de cada programa, els màsters i postgraus de la URV aposten pel desenvolupament d’habilitats transversals com el treball en equip, el coneixement tecnològic, la comunicació i la resolució crítica, creativa i innovadora de conflictes i problemes. Una aposta pensada per oferir el màxim d’eines útils pel futur professional dels estudiants.

Programes internacionals de qualitat
Les formacions de la URV tenen una clara vocació internacional. La millor mostra és l’índex de participació. Cada any, la universitat tarragonina rep a més de 400 estudiants d’arreu del món i el 32% dels participants dels màsters i doctorats universitaris són internacionals.

El creixement dels projectes, activitats, professors i estudiants internacionals permeten configurar un programa de màsters i postgraus en un ambient intercultural, que prepara als estudiants pel seu futur professional en un món globalitzat.

 

A més de l’esperit internacional de les formacions, els màsters i postgraus de la URV, així com el professorat, han estat avaluats satisfactòriament per les agències de qualitat universitària (AQU i ANECA) i la seva qualificació per l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) situa a la institució entre les millors universitats del món.

El pla formatiu i les pràctiques laborals en empreses i institucions de referència en cada sector ofereixen als estudiants una oportunitat per planificar la seva carrera professional, avançar en el seu desenvolupar i obrir la porta de noves oportunitats.  

 

Comentaris