El drama d’una famosa de ‘GH VIP’: banyes, un avortament i insults

Estela Grande ha estat la protagonista de l'última gala de 'Gran Hermano VIP' en ser l'escollida per realitzar la corba de la vida, la secció en la qual els concursants comenten els seus millors i pitjors moments. La jove va centrar l'explicació en la relació amb Diego Matamoros: "A Diego el vaig conèixer a Madrid, però jo vivia a Londres. Vaig passar d'una vida normal estudiant i treballant a enfrontar-me a situacions que mai vaig pensar que podria viure. La nostra relació mai no va tenir estabilitat, sempre hem tingut alts i baixos".

Un inici d'un relat que va anar fent-se més cru a mesura que avançava: "Estàvem en punts diferents, quan vam començar. Jo em vaig enamorar bojament d'ell i ho volia tot, però ell estava ancorat a una relació anterior i no podia avançar. Vaig patir molt, però com a conclusió diré que ha valgut la pena".

"Ell no va ser sincer amb mi, després sí... i jo em vaig tornar boja. Teníem molts problemes i ell va decidir trencar la relació perquè jo pogués seguir amb la meva vida. Li vaig agrair, perquè vaig comprendre el que ens passava. Mesos després, però, ens vam reconciliar i ens vam casar. Ens hem hagut d'enfrontar a moments molt complicats. Ell va haver d'enfrontar-se a un canvi de vida amb la filla i és molt dur. Al final aquesta situació ens va fer unir encara més", explica.

Diego Matamoros, atent a 'GH VIP'  Telecinco

Diego Matamoros, atent a 'GH VIP' /  Telecinco

 

Tot va empitjorar encara més quan Estela va patir un avortament: "En el seu moment no li vaig donar importància, però després em va comportar encara més pors i inseguretats sobre el que podria suposar per a mi i per a la relació perquè ara sé que vull ser mare".

Una relació amb Diego Matamoros que no compta amb el beneplàcit del pare, de Kiko Matamoros, que acusa Estela d'estar fent "molt de mal" al seu fill. Un nou drama d'una concursant de 'GH VIP'.

Més informació
 

Comentaris