Desbandada a 'Zapeando': Ana Morgade, la tercera que marxa en un mes

'Zapeando' es prepara per a una nova temporada que vindrà carregada de novetats. Primerament, pel canvi de presentador: Frank Blanco, per Dani Mateo. El presentador va aprofitar l'últim dia de vacances per fer un anunci que ningú no s'esperava, deixava el programa de La Sexta després de sis anys al capdavant: "A partir de setembre no seguiré presentant 'Zapeando', no arribaré al programa 2001 com vaig prometre perquè ha arribat l'hora de canviar. Fa sis anys que aguanto que em digueu 'iaio' i per fi marxo a un altre lloc on em veuran com un jove prometedor ple de talent".

Frank Blanco a 'Zapeando'  La Sexta

Frank Blanco a 'Zapeando' / La Sexta

Poc després s'anunciava que serà Dani Mateo qui el substituirà, un encàrrec ple de responsabilitat pel qual comptarà amb el suport dels companys de sobretaula. Entre ells, però, també hi haurà un parell de baixes. Primer de tot va sortir a la llum que Chenoa decidia deixar de col·laborar, tal com va confessar la setmana passada: "M'acomiadaré d'un programa al qual agraeixo l'aprenentatge i la vostra estima d'aquests anys".

Però és que ara se suma un altre nom, el que fa evident que el programa pateix una desbandada. L'última en marxar? Ana Morgade. Així ho ha anunciat en el seu Instagram, poc després que 'Yotele' avancés la sorprenent notícia: "Estic molt contenta i molt trista. Us he de dir que després de més de 1.400 programes tanco la meva etapa com a zapeadora. M’acomiado al setembre, disposada a perfeccionar el bonic i mai infravalorat art de fer la migdiada. M’esperen projectes nous i espero que us entusiasmin tant com a mi. Llarga vida a ‘Zapeando’ i als meus increïbles companys (els que veieu cada dia i molts que no donen la cara però es deixen la pell i m’han ensenyat moltíssim). Gràcies a aquells que ens veieu, sou una gent estupenda. Prometo dir molt aviat on ens podem trobar de nou!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy no hay foto que pueda expresar lo que siento. gracias a todos y hasta pronto!

Una publicación compartida de Ana Morgade (@ana_morgade_oficial) el

'Zapeando' es renta la cara, efectivament. Cristina Pedroche ja ho va anunciar fa un temps, quan va dir que l'única cosa que no canviaria seria el nom del programa. Plató nou, presentador nou i col·laboradors nous. Caldrà veure si l'audiència segueix sent la mateixa.

Més informació
 

Comentaris