Yolanda Ramos, tot per ser mare: "Cinc 'in vitro' i tres avortaments"

L'actriu catalana Yolanda Ramos ha estat l'última protagonista del programa de Samanta Villar. L'humorista s'ha sincerat sobre aspectes de la seva vida més íntima, el que ha permès que els teleespectadors coneguin la cara més trista d'una actriu que sempre apareix rient a televisió.

Ha tornat a la casa de la seva infància, el primer escenari del seu somni de ser actriu: "Aquí somiava i m'imaginava envoltada de càmeres i focus...". Finalment ha aconseguit viure d'aquesta professió, però reconeix que no ha estat gens fàcil: "El moment més dur va arribar quan jo tenia 44 anys. Em vaig quedar a l'atur... I vaig estar sense feina durant dos anys. Va ser llavors quan em va trucar Paco León per oferir-me fer un paper petitó en una pel·lícula. Arran d'això he pogut guanyar un Goya i tot em va bé", deia visiblement emocionada.

Ara bé, ha estat quan ha parlat de la seva maternitat quan hem vist la cara més humana i vulnerable de la catalana. Per primer cop ha reconegut que li va costar moltíssim quedar-se embarassada: "No ho aconseguia, semblava impossible. Vaig tenir tres avortaments, em vaig fer cinc in vitro... Va ser horrorós. Ho vaig intentar sense parar durant cinc anys, en els quals van tenir dues parelles diferents i una separació". 

Yolanda Ramos amb Samanta Villar   Cuatro

Yolanda Ramos amb Samanta Villar / Cuatro

 

"No m'ha estat gens fàcil, però gràcies a la ciència ho he aconseguit. Ja era gran, però, així que només tenia aquesta opció. He passat tanta por... La meva filla va néixer el 2013 i ara sóc feliç. Tinc la meva petita i el meu marit. Aquest és el meu present". Una història de final feliç i molt amor. 

Més informació
 

Comentaris