Preocupació per Ylenia: "Tinc ansietat i un problema intestinal sense cura"

Ylenia Padilla va explicar fa un temps que pateix la malaltia de Crohn, un procés inflamatori de l'aparell intestinal crònic que van diagnosticar-li en el seu primer any d'universitat. Des de llavors ha patit molt per això, ja que és molt molest i dolorós. De moment no s'ha trobat cap cura i és per això que ha d'anar amb molt de compte: "Imagina't tenir una vida plena de sortides nocturnes i alcohol com la que tinc i, alhora, haver de cuidar-me la panxa".

Els seus fans es preocupen molt per ella, especialment ara que l'han vist tornar a Telecinco després d'un temps desapareguda. Per tal de calmar-los, ha confessat com es troba i com evoluciona: "Tinc incerteses, pors, indignació... Una mica de tot".

 

"He patit ansietat molt de temps sense saber-ho i ho he passat realment malament, però ara estic millor. Pateixo una malaltia inflamatòria intestinal que han catalogat com a malaltia minoritària. Jo em protegeixo, em poso la mascareta i em quedo a casa. Però sí.... Fa mesos i mesos que no puc veure la meva família i tampoc no he tingut vacances. Si deixo d'anar a treballar, deixo de cobrar", ha afirmat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#notjudging 🍃 #vivalavida

Una publicación compartida de YLENIA (@ylenia_santana_) el

 

També ha estat notícia perquè ha confessat recentment que no té intenció de posar-se la vacuna contra la Covid-19 quan la treguin. Per què? En no fiar-se del govern i les intencions que oculta darrere. 

 

 

Comentaris