Els dos xicots famosos de Fani abans de 'La isla de las tentaciones'

Fani està sent una de les grans protagosnistes del nou programa de Telecinco, 'La isla de la tentaciones'. I ara han sortit dos nois famosos que asseguren que van tenir relacions amb ella en el passat. Es tracta de Jacobo Ostos (fill de Jaime Ostos) i de Mario, exconcursant de 'Gran Hermano 4'. Tots dos han explicat a 'Sabado Deluxe' com van conèixer Fani i quina relació hi van mantenir. 

 

El fill de Jaime Ostos ha confessat que coneix a Fani des de “fa molts anys”, uns deu més o menys, quan encara no estava sortint amb Christofer. Diu d'ella que era “una noia molt agradable, molt simpàtica” i que era exactament igual que ara.

 

Per la seva banda, Mario Artiaga, ha reconegut que la va conèixer “fa setze anys” en una “timba”, que van intercanviar telèfons i que es van embolicar “200 vegades”. La prima de Fani, molt alarmada amb la situació i enfadada amb la confessió de Mario, no ha dubtat a dir que només es van veure “una vegada” i que va durar “quatre minuts”. Una afirmació que ell ha negat rotundament.

Pel que sembla, Mario assegura que van estar quedant des de l'any 2003 fins el 2005 “habitualment” i que, des que va començar la seva relació amb Christofer, “Fani va deixar de sortir”.

 

Comentaris